W 14 odcinku mojego podcastu spotykam się z Julią Begg, z którą współpracowałyśmy przez 4 miesiące. Julia zgłosiła się do mnie, bo chciała schudnąć, ale po nieudanych próbach odchudzania w przeszłości była pewna, że dieta oznacza stanie godzinami w kuchni, rygorystyczne zakazy i drobiazgowe wyliczanie kalorii. Dlatego tak zdziwiło ją, gdy w pierwszej rozpisce posiłków, którą ode mnie otrzymała znalazły się słodycze :O. O tym, jak to się stało, że Julia stała się masterchefem mrożonek oraz zrzuciła zbędne kilogramy bez wyrzeczeń posłuchacie w najnowszym odcinku podcastu!

Poza tym dowiecie się także:

-Jak wygląda efektywna współpraca dietetyczna i czego powinna uczyć
-Jak rozpocząć współpracę z dietetykiem
-Dlaczego głodzenie i rygorystyczna dieta nie przynoszą dobrych rezultatów
-Czy będąc na diecie można jeść dania gotowe
-Dlaczego chudnięcie, to efekt uboczny zdrowego stylu życia
-Jakie jest znaczenie wsparcia środowiska w procesie odchudzania

Zachęcam do odsłuchania odcinka! 😉

Listen to „#14 Codziennie jadła słodycze i schudła. Case study mojej podopiecznej | Gość: Julia Begg” on Spreaker.

Zapisz się na bezpłatny webinar „Jak nigdy nie być na diecie, a mimo to chudnąć”
http://bit.ly/2SS7mHh

Zapisz się na listę oczekujących do Kursu Skutecznego Odchudzania
https://akademia.wiem-co-jem.pl/kso