W 14 odcinku mojego podcastu spotykam się z Julią Begg, z którą współpracowałyśmy przez 4 miesiące. Julia zgłosiła się do mnie, bo chciała schudnąć, ale po nieudanych próbach odchudzania w przeszłości była pewna, że dieta oznacza stanie godzinami w kuchni, rygorystyczne zakazy i drobiazgowe wyliczanie kalorii. Dlatego tak zdziwiło ją, gdy w pierwszej rozpisce posiłków, którą ode mnie otrzymała znalazły się słodycze :O. O tym, jak to się stało, że Julia stała się masterchefem mrożonek oraz zrzuciła zbędne kilogramy bez wyrzeczeń posłuchacie w najnowszym odcinku podcastu!
Poza tym dowiecie się także:
- Jak wygląda efektywna współpraca dietetyczna i czego powinna uczyć
- Jak rozpocząć współpracę z dietetykiem
- Dlaczego głodzenie i rygorystyczna dieta nie przynoszą dobrych rezultatów
- Czy będąc na diecie można jeść dania gotowe
- Dlaczego chudnięcie, to efekt uboczny zdrowego stylu życia
- Jakie jest znaczenie wsparcia środowiska w procesie odchudzania
Zachęcam do odsłuchania odcinka! 😉