#14 Podcast:

Codziennie jadła słodycze i schudła. Case study mojej podopiecznej

Gość: Julia Begg

W 14 odcinku mojego podcastu spotykam się z Julią Begg, z którą współpracowałyśmy przez 4 miesiące. Julia zgłosiła się do mnie, bo chciała schudnąć, ale po nieudanych próbach odchudzania w przeszłości była pewna, że dieta oznacza stanie godzinami w kuchni, rygorystyczne zakazy i drobiazgowe wyliczanie kalorii. Dlatego tak zdziwiło ją, gdy w pierwszej rozpisce posiłków, którą ode mnie otrzymała znalazły się słodycze :O. O tym, jak to się stało, że Julia stała się masterchefem mrożonek oraz zrzuciła zbędne kilogramy bez wyrzeczeń posłuchacie w najnowszym odcinku podcastu!

Poza tym dowiecie się także:

  • Jak wygląda efektywna współpraca dietetyczna i czego powinna uczyć
  • Jak rozpocząć współpracę z dietetykiem
  • Dlaczego głodzenie i rygorystyczna dieta nie przynoszą dobrych rezultatów
  • Czy będąc na diecie można jeść dania gotowe
  • Dlaczego chudnięcie, to efekt uboczny zdrowego stylu życia
  • Jakie jest znaczenie wsparcia środowiska w procesie odchudzania

Zachęcam do odsłuchania odcinka! 😉

Zapisz się na listę oczekujących do Kursu Skutecznego Odchudzania
https://akademia.wiem-co-jem.pl/kso

Magdalena Hajkiewicz wiem co jem

Poznajmy się!

Nazywam się Magda Hajkiewicz-Mielniczuk. Jestem wykładowczynią akademicką, dietetyczką, psychodietetyczką i przyszłą psycholożką zdrowia.
Zawodowo zajmuję się naprawianiem zepsutych relacji z jedzeniem. Pomagam wychodzić z błędnego koła odchudzania, uczę jak budować trwałe nawyki żywieniowe i promuję zdrowie psychiczne.
magnifiercross